Geertje heeft het logo voor mijn tekstbureau ontworpen. Ze begreep precies wat mijn wensen waren en toverde mijn ideeën om in een logo dat perfect bij mij en mijn bedrijf past. Daarnaast ontwierp Geertje mijn visitekaartjes en de omslagfoto’s voor Facebook en LinkedIn. Het contact met Geertje verloopt altijd soepel en snel, ze denkt graag mee en heeft verstand van zaken. Een absolute aanrader!

Bregje Boer Teksttovenaar (Bregjeboer.nl)

Enkele maanden geleden heb ik Geertjes hulp ingeschakeld. Ik had meer inzicht nodig in wat voor mij de beste manier van adverteren was op Facebook en hoe ik dit aan moest pakken. Geertje heeft voor mij in kaart gebracht, op welke doelgroep ik mij het meest moet focussen. En daarbij heeft ze ook de eerste advertenties online gezet, met een verslag met de resultaten. Erg overzichtelijk! Bedankt Geertje voor al je adviezen.

Celine Vervoorn – Care for Women

Ik kwam er achter dat een site onderhouden en PR maken via sociale media niet zo mijn ding is. Ik ontmoette Geertje en zij heeft mij ontzorgd door dit van mij over te nemen. Dit doet ze op een warme vriendelijke manier en denkt actief mee hoe ik het beste mijn praktijk kan uitdragen. Geertje beheert mijn site en dat geeft een veilig gevoel omdat dit bij haar in goede handen is. Ze stemt af en komt haar afspraken na. Daarnaast kan ze een site bouwen maar ook zet ze op een pakkende en creatieve wijze een flyer in elkaar. Kortom Geertje bezit talenten die bij mij minder goed ontwikkeld zijn. Voor mijn praktijk is Geertje een grote meerwaarde en ik kan haar iedereen aanbevelen.

Yvonne Simons – Dramatherapeut bij Praktijk De Verkleedkamer